Design és arculat

Branding és márkaépítés egyik legfontosabb eleme a design, segítünk kicsit, miben számíthatsz ránk.  Tervezhetünk komplex arculatot, de meglévő kreatív anyagok módosítását is ránk bízhatod.

Arculattervezés

Új vállalkozást, induló projektet vagy új terméket vezetsz be? Frissítenéd a vizuális anyagaid? Logót tervezünk, névjegykártyát, levélpapírt, e-mail aláírást, stb. Igényes és egységes megjelenést biztosítunk a márkáidnak.

Logótervezés

Logó tervezésénél igen alaposak vagyunk, nem csak grafikai szempontokat veszünk figyelembe. Tudjuk, hogy a márka alapját jelentő logó jelentéssel bír, így nem csak a megjelenése kell igényes legyen, de az üzenetének is éppen ilyen világosnak kell lennie.

Névjegykártya

Ha már van saját logód, terveztess velünk egyedi névjegykártyát! Szívesen segítünk a nyomdai kivitelezésben is.

Tudj meg többet...

Webdesign

Ha egyedi weblapot szeretnél, segítünk! Modern és felhaszálóbarát designt tervezünk a te ízlésednek megfelelően. Ha szeretnéd oldalad izgalmas HTML 5 animációkkal feldobni, akkor keress minket bátran.
Ha teljesen ránk bízod az oldalad felépítését, akkor csak a célt kell közösen meghatározzuk.

Reklámanyagok, kiadványok

Kiadványaid, nyomdai reklámanyagaid tervezését vállaljuk. Akár a teljes tervezést, akár korábbi anyag módosítását is. Nyomdai szolgáltatásunkról se feledkezz meg!

Tudj meg többet...

Merchandising tervezés

Ajándéktárgyakat tervezünk márkád vagy vállalkozásod számára. A precíz grafikai tervezésnek köszönhetően teljesen egyedi tárgyakat, eszközöket, ruhákat kapsz majd kézhez. Jól ismerjük a különböző nevesítési technológiákat. Nézzd meg itt.

Fotóretusálás

Fotók vagy fotósorozatok teljes retusálását vállaljuk a kívánt paraméterek szerint. Ha egy katalógusba szeretnél profi képeket vagy csak a céges weboldalra kellenek jó fotók, keress minket bátran.

Bannertervezés

A webes hirdetések egyik legkézenfekvőbb típusa a bannerhirdetés. Mi megtervezzük és le is gyártjuk a leadható formátumot.

Textilgrafika

Ha teljesen egyedi ruházatra van szükséged, mi megtervezzük a grafikai alapokat. Később pedig segítünk a textilnyomásban is.

Tudj meg többet...

Csomagolástervezés

Egy minőségi termék akkor mutat a legjobban, ha ugyanezt a minőséget képviseli a csomagolás is. Mi segítünk ebben is. Kifejezetten izgalmas folyamat, hogy megszülessen egy termék csomagolása.

Szórólaptervezés

Ha szórólapokon szeretnél elérni embereket, mi megtervezzük reklámanyagod, hogy biztosan figyelemfelhívó legyen.

Folyamatos együttműködés

Reklám- és social marketingkampányok grafikai kivitelezése

Fontos előre megtervezni egy kampány vizuális megjelenését, később pedig szükséges egyedileg módosítani tartalmakat. Offline és online hirdetéseid kinézetét összehangoljuk, elkészítjük a különböző méretek szerint a hírportálokra szánt banner hirdetéseid vagy a közösségi tartalmaid.

Ha médiakampányod tervezed, tervezz velünk is, vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Érdekel az ajánlat!

    Válogatás munkáinkból