Milyen videót szeretnél?

A digitális marketingben kiemelten fontos a mozgóképes tartalom, a perszonalizált kommunikáció, érdemes komplex stratégiát kidolgozni a különböző felületekre. Nézd meg, hogy milyen lehetőségek közül választhatsz.

Reklámfilm

Televíziós vagy online felhasználásra. Forgatókönyvet fejlesztünk, kreatív tanácsot adunk, és a komplett gyártást biztosítjuk.

Támogatói szpot

Műsorszámokat kísérő 5-10 mp-es megjelenések gyártását vállaljuk.

Infoanimáció

Napjaink egyik legnépszerűbb prezentációs megoldása. Ha valamit szeretnél gyorsan és hatékonyan elmagyarázni, akkor erre egy infoanimáció a legjobb megoldás. Több nyelven, anyanyelvi narrátorokkal.

Céges imagefilm

Egy jól szerkesztett 2-5 perces film tökéletesen be tudja mutatni a céged működését, pozitív képet fest ügyfeleid számára, ráadásul sokkal ütősebb, mint egy hétköznapi prezentáció.

YouTube reklámfilm

Speciálisan online felületre tervezett reklámfilmeket készítünk. Már a kreatív tervezéskor figyelembe vesszük a netezők igényeit és szokásait. Ezeknél a tartalmaknál is fontos a minőség és az átgondolt stratégia.

Remarketing kampány film

Kifejezetten a célcsoport marketing egyik leghatékonyabb és legmérhetőbb eszköze. Költséghatékony megoldásokat fejlesztünk, hogy az AdWords költségeid a leghatékonyabban konvertáljanak.

Digital signage tartalom

LCD, LED és különböző display felületek tartalmának tervezése és gyártása. Animációs és információs videók egyedi felületekre szabása. Itt ismerni kell a kijelzők felbontását és a különböző felületek technikai tulajdonságait.

Rendezvényvideó

Rendezvényt szervezel? Megörökítjük az eseményt, rögzítjük az előadásokat, interjúkat készítünk a résztvevőkkel. Ha szeretnéd, akkor akár televíziós és online tartalmakat gyártunk belőle.

Koncertfilm

Élő, több kamerával készült felvétel, mely visszaadja a koncert estéjének hangulatát. Rengeteg felvételi lehetőség és utómunka opció közül választhatsz. Részfeladatokat is szívesen csinálunk. Keresd munkatársainkat! Segítenek.

Instagram videó

Az Instragram 15 mp-es videók megjelenítésére alkalmas. Rövid, de hatásos megjelenés márkák számára, mi pedig a profi kivitelezésben tudunk segíteni.

VFX

Vállaljuk mozgóképes anyagok vizuális effektjeinek teljes gyártását. Felirat animációk, greenbox utómunka és speciális effektek kreatív megvalósítása. Keresd kollégáinkat!

Élőkép kivetítés és streaming

Egyre több esemény kapcsán merül fel online közvetítése. Élő képvágással és rendezéssel broadcast minőségű HD tartalmakat tudunk közvetíteni new media felületeken.
Biztosíthatjuk a stábot és a technológiai megvalósítást is kézben tartjuk.

3D animáció

3D animációkat gyártunk filmekhez, reklámfilmekhez. Keresd munkatársainkat a részletek miatt!

DCP gyártás

Az iparági sztenderdek szerint elkészítjük digitális mozikópiádat. Keresd munkatársainkat!

Kérj ajánlatot!

Napjaink médiafogyasztói számára a videó a leglátványosabb tartalom. Ha felkeltettük érdeklődésed, saját reklámfilmet, imagefilmet vagy egyéb videót gyártatnál velünk, vagy csupán kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Érdekel az ajánlat!

    Válogatás

    Korábbi munkáinkból