Szoftverfejlesztés

Ami a gépeket mozgatja...

A világhálón való megjelenéshez bizonyos esetekben az információs technológia különböző területeit kell kombinálni. Ezt mi komplex módon szolgáltatjuk, így nem csak a programozásban, hanem a rendszertervezésben és kivitelezésben is szerepet vállalunk.

Ezekben segítünk neked

Hogy tudd, miben számíthatsz ránk, itt összegyűjtöttük az everengine szakterületeit.

Programozás és fejlesztés

Tervezünk, fejlesztünk, projektet vezetünk, több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött. A világhálón való megjelenéshez bizonyos esetekben az információs technológia különböző területeit kell kombinálni. Ezt mi komplex módon szolgáltatjuk, így nem csak a programozásban, hanem a rendszertervezésben és kivitelezésben is szerepet vállalunk.

Rendszertervezés

Megtervezzük az informatikai rendszered, hogyan tudja a leghatékonyabban az ügyfélszerzés és a profitnövelés eszközévé tenni az informatikát és a digitális világot.

Kiválasztás

Szakértőként segítünk a megfelelő rendszerek kiválasztásában, hogy ne kelljen több száz-ezer órát töltened a teszteléssel.

Tervezés, fejlesztés

Amennyiben a piacon nincs olyan megoldás, ami a Te igényeid lefedné, megtervezzük és lefejlesztjük a számodra legmegfelelőbb rendszert.

Projektmenedzsment

Vállaljuk, a már meglévő vagy tervezett fejlesztésének, projektjének vezetését.

Outsourcing

Szakképzett munkatársakat biztosítunk a fejlesztés vagy a projekt kivitelezéséhez.

Auditálás

Megvizsgáljuk és feltérképezzük a lehetséges hibákat és buktatókat a projektedben.

Kockázatelemzés

Tanulmányokat, számításokat és kutatásokat végzünk annak érdekében, hogy eldönthesd megéri-e elindítani az IT projektet.

Tanácsadás

Minden kérdésed megválaszoljuk. Személyre szabott, egyedi megoldásokat adunk a felvetett problémáidra.

Fejlesztenél, de még ezernyi kérdésed van?

Ha IT-projektet tervezel, de eddig csak a kérdések szaporodtak, kérd szakértő segítségünket! Kérdéseid pontos választ kapnak, gyorsabban eldöntheted, milyen irányba haladj. A programozás, rendszertervezés és projektmenedzsment terén is bátran fordulhatsz hozzánk.

Kedvezményes szakértői óradíj,
ha a weboldalról keresel meg minket.

    Érdekel az ajánlat!

    Néhány példa munkáinkból