Mit tudunk nyomtatni?

Itt mindent átböngészhetsz, hogy miket tudunk vállalni számodra.

Póló és textil nyomtatás

Minden cég életében eljön a pillanat, amikor rájön, hogy szüksége van egy céges pólóra. Ha nektek ez a pillanat pont most jött el, akkor keress minket bátran!

Szitanyomás

Pólók és céges munkaruházat nyomására ajánjuk.
Nyomtathatunk is a póló felületére, vagy készíthetünk szitamatricát is. Nagyobb mennyiségű nyomásnál a szitázás költséghatékony megoldás.

Póló direkt nyomtatás

Digitális technológia segítségével direktben nyomtatjuk meg a póló felületét. Ideális gyors és kis példányszám esetén.

Tamponnyomás

Bármilyen ajándéktárgyra és felületre tudunk nyomtatni. Használj egyedi márkázott irodai eszközöket, vagy ajándékozz logóval ellátott ajándéktárgyat partnereidnek!

Arany és ezüst prégelés

A prégelés kiváló technika arra, hogy bizonyos felületeket fémhatású dekorációval lássunk el. Az arany vagy ezüst prégelés exkluzív megjelenést kínál termékeidnek vagy a partnereknek adott ajándéktárgyaknak.

Falmatrica, üvegmatrica

A fejlett nyomdai technológiáknak köszönhetően akár teljes falak vagy üvegfelületek dekorálását is tudjuk vállalni. Kérd munkatársaink segítségét, akik a teljes folyamatot kézben tartják!

Formavágott tábla

Készíts egyedi táblákat bármilyen formában! Használd őket rendezvényeiden vagy akár az irodában! Lehet ez egy fotókeret, lehet fali dekoráció, lehet cégtábla, mi segítünk. A grafikai alapokat Te is küldheted, de megbízhatsz minket is a tervezéssel.

Formavágott matrica

Matricák segítségével könnyedén dekorálható akár egy kiállítói stand, egy irodahelyiség. Gondolkodhatunk a legkisebbtől a legnagyobb méretig, a formavágásnak köszönhetően pedig bátran elszakadhatunk a szögletes formáktól. Kérd munkatársaink segítségét, hogy a legjobb megoldást válaszd!

PVC és habkarton tábla nyomás

Dekorációs anyagok, kiállítások, standok dekorációja, események vizuális megjelenése, cégtábla. Ezekre mind-mind tudunk megoldást nyújtani. Kültéri és beltéri használatra egyaránt magas minőségben nyomtatunk ezekre felületekre. Kérd munkatársaink segítségét, hogy a legjobb megoldást válaszd!

Rendezvényt szervezel? Tervezz velünk!

Ha rendezvényeidhez szükséged van nyomdai anyagokra, szívesen segítünk benne. De pontosan tudjuk, hogy egy esemény előkészítése mennyi részfeladattal jár. Event marketing szolgáltatásunk pont ebben tud segíteni: a rendezvény első gondolatától az utókommunikációig mindenben melletted állunk.

Érdekel!

Referenciák

Szeretjük az

egyedi ötleteket

Szeretjük, ha különleges, új ötletekkel kell foglalkozzunk. A Te ötleteid mögé mi a nyomdai szakmai hátteret tudjuk biztosítani. Ez számukra nem csak technikai tudást jelent, hanem kreatív gondolkodást. Vállaljuk egyedi koncepciók tervezését és kivitelezését és a megfelelő technológiák kiválasztását. Különleges technikai eljárásokhoz is értünk, így akár fehér színnel is tudunk nyomtatni, de a felület is szabadon választható, akár fára is tudunk nyomást készíteni. Termékek, csomagolások, kiállítások, események, vizuális megtervezésénél segíthetünk. Nem kell ismerned az alapanyagokat, nem kell ismerned a technológiákat! Mi segítünk, megtervezzük és nyomdai részlegünk kivitelezi is ezeket.